SBEK kuittipohja

Tällä sivulla on SBEKin erotuomarien käyttöön tarkoitettu kuittipohja käteismaksuille. Kuittipohja on yksinkertaistettu versio SSBL:n kuitista.

Ota mukaan aina vähintään kaksi kuittia per ottelu: esitäytetty ja tyhjä. Tyhjä kuittipohja on syytä olla mukana, mikäli kustannukset tai muut tiedot muuttuvat kesken ottelutapahtuman. Tyhjän kuittipohjan voi antaa myös tuomarikollegalle käyttöön, mikäli hän on kuitin unohtanut.

 

Ohjeita kuitin kirjoittamiseen

Kuitti on AINA annettava, mikäli sellaista pyydetään. Et voi vedota siihen, että sinulla ei ole kuittipohjaa mihin kirjoittaa. Kuitiksi kelpaa mikä tahansa (myös käsinkirjoitettu), kunhan siinä on alla olevat pakolliset kentät:

  • Erotuomarin nimi
  • Erotuomarin henkilötunnus
  • Maksaja
  • Päiväys ja paikkakunta
  • Kustannukset (matkat eriteltynä) ja loppusumma
  • Erotuomarin allekirjoitus

Kaikki muu on täydentävää tietoa, joka kannattaa ehdottomasti täyttää, mikäli tiedot on tiedossa. Jos et tiedä kaikkia kohtia, voit pyytää maksajalta apua merkintöjen kanssa.

Ota mukaan aina vähintään kaksi kuittia: esitäytetty ja tyhjä. Tyhjä kuittipohja on syytä olla mukana, mikäli kustannukset muuttuvat kesken ottelutapahtuman.

 

SBEKin kuitti on käteismaksuille

SBEKin käyttöön tarkoitettu kuittipohja käteismaksuja varten. 

Se soveltuu käytetäväksi, kun tuomarimaksu suoritetaan ottelutapahtuman yhteydessä. Allekirjoituksellasi kuittaat maksun vastaanotetuksi.

 

Matkakulut

Kun yksityishenkilö laskuttaa matkoja on käytettävä valtion kulloinkin voimassa olevaa kilometrikorvausta, joka on tällä hetkellä 0,43 euroa / km. Minimiveloituksena voidaan käyttää 5 € / ottelutapahtuma korvausta (summa, joka menisi julkisen liikenteen käyttöön myös lähimatkoilla).

Joidenkin seurojen kanssa on sovittu kiinteistä tuomarikorvauksista ja kiinteästä kilometrikorvauksesta. Jos kuitenkin tuomari saapuu paikalle kauempaa, hän voi tuosta sovitusta summasta siirtää matkakuluihin TOTEUTUNEEN kilometrimäärä, pääasia, että loppusumma täsmää ennalta sovittuihin kustannuksiin.

Esimerkkikuvassa näkyy, että on sovittu 35 € kokonaiskorvauksesta. Matkakulut on laskutettu toteutuneen mukaan, joten loppuosa maksusta on korvausta tuomarointityöstä.

SBEK-kateiskuittixlsx

Lataa PDF-kuittipohja sch.fi sivustolta:
Käteiskuitti